Bewegung !

I got in 🙂

Very strange… today i felt very happy and at the same time not really able to jump in joy and shout or do those things that people do when they’re happy (but i never really do those things). But anyway, i AM happy and really looking forward to the next few months.

So the plan is: USA in January, then a quick and busy visit to Sweden (leave the appartment, move my things…) and then in February – Freiburg !!

🙂

Published by Michael Shapira

Moving, practicing Yoga, dancing, daydreaming.

5 thoughts on “Bewegung !

 1. Ska du lĂ€mna lĂ€genheten för gott? Jag hĂ€nger inte med … hörde först hĂ€rom dagen att du ska till Tyskland. Skönt för dig att slippa hemska Sverige sĂ„ hĂ€r Ă„rs. Bu!

  1. Det Àr inte sÄ mÄnga som hÀnger med. Jag har nog gjort ett antal mÀnniskor (inklusiv mig sjÀlv?) ganska förvirrade. Jag ska till London om ungefÀr en timme och dÀrifrÄn till NY. Jag kommer att vara dÀr i USA i drygt 3 veckor. Sen kommer jag hem till Stockholm för att flytta ut frÄn lÀgenheten (bÄde Eugen och jag flyttar ut) och knappt tvÄ veckor senare Äker jag till Tyskland och Àr dÀr fram till slutet av april. Jag har en lÄt pÄ hebreiska i pÄ min i-pod om vandring, hemlöshet, ensamhet och israel och jag fÄr lite tÄrar i ögonen nÀr jag hör den. Det Àr nog nÄgonting i den lÄten som jag kÀnner igen mig i, i alla fall nu. Men det Àr blandat med ganska mycket glÀdje.

   Jag hoppas du fÄr nÄgot meddelande och lÀser det hÀr svaret, det hÀr med blogg Àr nytt för mig och jag Àr inte helt 100 pÄ hur det funkar. Kram pÄ dig och vi hörs.

 2. jag hĂ€nger inte heller med… iaf. jĂ€ttekul att du kommer till Tskl!!! vĂ€lkommen!! vad ska du göra hĂ€r? kram!!

  1. Hej Wilken!
   Den respons jag fĂ„r oftast frĂ„n folk nuförtiden Ă€r “jag hĂ€nger inte med”. SĂ„ jag Ă€r inte sĂ„ förvĂ„nad… Jag ska gĂ„ en kurs (3 mĂ„nader) i dans och rörelse i Freiburg pĂ„ en skola som heter Bewegungs-art. Det ska bli kul (tror jag) att tillbringa lite tid i Tyskland. Jag ser fram emot det. Hur Ă€r det med dig? Var Ă€r du och vad gör du? 🙂

   Kram,
   Michael.

 3. hejsan! Ă€r i tskl (nĂ€rmare bestĂ€md i LĂŒdenscheid) och jobbar som trainee pĂ„ ett företag som tillverkar belysningsarmaturer… har det jĂ€ttebra! hoppas att Ă€llt Ă€r vĂ€l med dej med! hör av dej nĂ€r du Ă€r i Freiburg! kram, wilken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: